Faxe Ladeplads IF

Hej alle gamle og nye gymnaster og forældre til gymnaster

Jeg har som formand for Gymnastik afdelingen et ansvar for at få sat hold til en kommende sæson.
Det har været svært i denne Corona tid. Det er der nok mange holdninger til.
Men vi har været meget afventende og derfor er der ikke meldt hold start ud.
Det bliver der nu og vi kan starte i næste uge – altså onsdag den 16. september - med børne hold. Det er desværre ikke lykkedes at få voksen instruktører til nogle hold i år. Det er muligt at det kan sættes op senere. Og det vil straks blive meldt ud. Så er der nogle derude som gerne vil være instruktør på et voksenhold: det være sig Jumping Fitness, Almindelig Fitness eller andet så skriv til mig på gymnastik@fli.dk

Børnehold nr. 1 : onsdage kl. 16.15 til kl. 17.00.
Et blandet hold med børn i alderen 3 år til og med 5 år. Det bliver masser af sjov træning og forskellige stationer med øvelser til de små.

Børnehold nr. 2: onsdage kl. 17.15.til kl. 18.00 ca. børn i alderen 6-7-8 år. Vi skal her øve lidt mere med børnene. Træning som passer aldersgruppen.

For begge hold: Det kræver at vi har forældre med som ”hjælpe instruktører” på stationerne.  Det er et krav for ellers kan jeg ikke få det til at blive til noget. Så det er vigtigt, at der er nogle som melder sig til at være med. Det kan også gå på tur. Det må vi finde en løsning på. Der skal også være forældre som kan møde ind kl. 16 og hjælpe til med at stille stationer op og nogle som kan blive og hjælpe med at rydde på plads efter kl. 18.

På vores nye hjemmeside: www.fli.dk   under gymnastik > bliv medlem -  skriver i barnets navn og de andre oplysninger som er påkrævet. Skriv meget gerne i feltet ”besked” forældre navn og om i kan hjælpe til som ”hjælpe instruktør” eller som ”hjælper ved start og /eller afslutningen / afvask/afspritning af redskaber.

Jeg håber i er med på ideen, så vi kan få jeres børn til gymnastik. Det er det bedste vi kan komme med nu og håber på jeres forståelse for dette.
Og så glæder vi os til at se mange børn og forældre snart i Hylleholt Hallen, Dannebrogsvej 3, Faxe Ladeplads – indgang via klubhuset.
PRIS for børnehold: kr. 700 for sæsonen september 2020 til marts/april 2021

Med venlig hilsen Åse Dilling-Hansen

Støt vores sponsorer, de støtter os. Tryk på deres logo og gå til deres hjemmeside

Faxe Ladeplads IF
Telefon 5671 6977

CVR nr. 26059011

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes