Faxe Ladeplads IF

Hundetræningsbanen i Faxe Ladeplads

 

Hundetræningsbanen åbnede officielt den 12.juni 2021 og er for alle der ønsker at aktivere eller træne sin hund. Er man medlem af hundetræningsbanen, kan man frit komme og benytte banen, blot man følger de få regler der gælder for området (se indgangen til banen).

Der foregår ikke daglige arrangerede træninger på banen, men indimellem arrangerer hundeudvalget enkelte træningssessioner, som man kan tilmeldes.

Hundetræningsbanen finder du for enden af Dannebrogsvej, hvor der er gode parkeringsforhold med opgang til området. Hundetræningsbanen er etableret ved området, hvor der tidligere var tennisbane.

 

Hundetræningsbanen er i alt på 1200 m2. og helt indhegnet. Området er delt op i to, hvor det ene område er indrettet med forhindringer, hvor hund og hundefører kan blive udfordret. Det andet område er mere beplantet og giver gode muligheder for at træne hjemkald, lineføring, apportering, dirigering, mulighederne er mange.

Medmelskontingentet er 250 kr. årligt, for medlemmer, der ikke i forvejen er medlem af FLI. Er man medlem af FLI, så er kontingentet 50 kr. årligt. Kontingentet dækker en husstand, altså må alle dennes personer og hunde benytte Hundetræningsbanen.

 

Indbetalingen kan foretages på:

  • Kontonummer 6070 – 0000391216 eller MobilePay 143770

 

HUSK at oplyse navn, fødselsdags dato, e-mail, adresse og telefonnummer på en kontaktperson i husstanden. Er man i forvejen medlem af en anden afdeling under FLI bedes du skrive hvilken afdeling det drejer sig om.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen er du velkommen til at skrive til hundebanen@fli.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

 

Ønsker du ikke et årskontingent kan du i stedet købe en gæstelicens. Der betales 20 kr. på MobilePay 143770 hver gang en fra husstanden benytter banen. Gæstelicensen dækker pr. gang en husstand, altså må alle dennes personer og hunde benytte Hundetræningsbanen.

Gæstelicensen betales før banen benyttes. 

 

Hundetræningsbanen har egen Facebook side, hvor det er muligt at følge de frivilliges arbejde med den forsatte udvikling af området, opslag for medlemmer, dele sjove video og billeder m.m. Gruppen hedder: Hundetræningsbanen i Faxe Ldp.

 

Hundetræningsbanen er en del at projektet Faxe Ladeplads i Bevægelse og er etableret med hjælp fra Nordea Fondens ”Her bor vi pulje” samt private sponsorer.

Hundetræningsbanen drives af hundeudvalget og er organiseret som en afdeling under FLI.

Faxe Ladeplads IF

Støt vores sponsorer, de støtter os. Tryk på deres logo og gå til deres hjemmeside

Telefon 5671 6977

CVR nr. 26059011

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes