Faxe Ladeplads IF

Beskrivelse af Hundetræningsbanen i Faxe Ladeplads

 

Hundetræningsbanen finder du for enden af Dannebrogsvej hvor der er gode parkeringsforhold med opgang til området.

Hundetræningsbanen er etableret ved området hvor der tidligere var tennisbane.

 

Hundetræningsbanen er etableret på 12000 m2. indhegnet område. Området er delt op i to afdelingen hvor den ene afdeling er indrettet med agility redskaber, hvor hund og hundefører kan blive udfordret. Den anden afdeling er et område med gode muligheder for at træne hjemkald, lineføring, apportering, dirigering, mulighederne er mange.

Banen åbnede officielt den 12.juni 2021 og kan frit benyttes af alle betalende medlemmer. Det er muligt at indbetale et årskontingent som dækker en husstand, altså må alle dennes personer og hunde frit benytte Hundetræningsbanen.

Indbetalingen kan foretages på:

  • Kontonummer 6070 – 0000391216 eller MobilePay 143770

HUSK at oplyse navn, adresse og telefonnummer på en kontaktperson i husstanden. Er man i forvejen medlem af en anden afdeling under FLI bedes du skrive hvilken afdeling det drejer sig om.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen er du velkommen til at skrive til hundebanen@fli.dk hvorefter du vil blive kontaktet.

 

Ønsker du ikke et årskontingent kan du i stedet købe en gæstelicens hver gang en fra husstanden benytter banen. Gæstelicensen dækker pr. gang en husstand, altså må alle dennes personer og hunde benytte Hundetræningsbanen.

Gæstelicensen betales før banen benyttes. 

Information om betaling findes ved indgangen til Hundetræningsbanen

 

Hundetræningsbanen har egen Facebook side hvor det er muligt at følge de frivilliges arbejde med den forsatte udvikling af området, opslag for medlemmer, dele sjove video og billeder m.m. Gruppen hedder: Hundetræningsbanen i Faxe Ldp.


Hundetræningsbanen drives af hundeudvalget og er organiseret som en afdeling under FLI.

Faxe Ladeplads IF

Støt vores sponsorer, de støtter os. Tryk på deres logo og gå til deres hjemmeside

Faxe Ladeplads IF, Dannebrogsvej 3, 4654 Faxe Ladeplads. Telefon: 5671 6977

CVR nr. 26059011 Copyright © Alle rettigheder forbeholdes