Faxe Ladeplads IF

Faxe Ladeplads i bevægelse 2021

Faxe Ladeplads Idrætsforening får støtte til projektet "Faxe Ladeplads i bevægelse 2021

Det var med armene i vejret og jubelråb at FLI modtog beskeden om, at Nordea-fonden har valgt at støtte projektet Faxe Ladeplads i bevægelse 2021 med 310.800 kr.

Projektet har fokus på at få flere borgere i Faxe Ladeplads til at bevæge sig i deres fritid og indgå i nogle gode fællesskaber. Projektet omfatter ikke kun FLI, men også andre aktive aktører i Faxe Ladeplads. 

Det er Nordea-fondens Her bor vi-pulje på 60 mio. kr., som har støttet projektet Faxe Ladeplads i bevægelse 2021. Her bor vi-puljen uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer.

Støtten skal bl.a. andet gå til lys på skaterbanen og petanquebanen, telte til UpArt, badminton-net, pannabane, udstyr til E-fodbold, en hundeaktivitetsbane, gymnastikredskaber, et samlingssted i Fitnessparken mv.

”Vi håber, at en opdatering og forbedring af vores anlæg og redskaber gør, at flere vil benytte tilbuddene i deres fritid. Nu kan vi være med til at skabe endnu flere gode aktiviteter til byens borgere, og nå ud til målgrupper som vi normalt ikke ser i idrætsforeningen. I projektet samarbejder vi også med mange ildsjæle som laver aktiviteter uden for foreningen, så sammen kan vi skabe mere liv og bevægelse i byen. Det er allerede et dejligt sted at bo, men flere sunde fællesskaber skal gøre det endnu mere attraktivt. siger formanden i Faxe Ladeplads Idrætsforening, Tom Hammer.

Det er planen at FLI vil holde et stort åbent hus, hvor alle kan komme og prøve de nuværende og nye tilbud, når alt er på plads sidst på sommeren 2021”,

 

Læs pressemeddelelse om bevillingen her

Faxe Ladeplads IF

Støt vores sponsorer, de støtter os. Tryk på deres logo og gå til deres hjemmeside

Faxe Ladeplads IF, Dannebrogsvej 3, 4654 Faxe Ladeplads. Telefon: 5671 6977

CVR nr. 26059011 Copyright © Alle rettigheder forbeholdes